Rólam

Pesti Viktória vagyok, diplomás coach. Itt vagyok, hogy coaching eszközökkel, odafigyeléssel, megértéssel és előremutató kérdésekkel támogassam ügyfeleimet az életük egy szakaszában.

Tudatos önismereti utam néhány évvel ezelőtt vette kezdetét. Legnagyobb tanítóm a kutyám Mogyoró lett, aki olyan tükröt mutatott nekem, amivel azelőtt soha nem kellett szembesülnöm. Szépen lassan az évek alatt segített meglátnom az élet fontos és kevésbé fontos részeit, megértettem, hogy mi tesz boldoggá és mi az, amivel valójában foglalkozni szeretnék. Emberekkel, kutyákkal, gyerekekkel. Hosszú utat jártam be mire eljutottam az első állomáshoz és kimondhatom, hogy itt vagyok, nektek, veletek.

A coaching folyamatok során a leginkább azt az energiát szeretem használni, ami az itt és mostban, a kliens és köztem megjelenik. Mindkettőnket ugyanaz a cél vezérel, hogy megtaláljuk a kérdésekre a választ, amelyben én, mint közvetítő veszek részt. Olyan kérdéseket teszek fel, amely segíti ügyfelemet, hogy megértse saját magát, az érzéseit, az állapotát.

Hiszem, hogy mindenki saját maga legjobb tudója, csak az életvitelünk nem teszi lehetővé, hogy megfelelő, minőségi időt töltsünk saját magunkkal és meghallgassuk, meglássuk, ami bennünk rejtőzik. Az én feladatom, hogy coaching eszközök segítségével támogassam ügyfeleimet a céljaik elérésében.

Megtiszteltetés számomra ezt a hivatást űzni és hálás vagyok az ügyfeleim bizalmáért, amivel lehetővé teszik számomra, hogy itt lehetek.

life coach

Rólam mondták

Bálint
Nemzetközi projektmenedzser
„Örülök, hogy a foglalkozás során nem akartuk minden áron felborítani az életemet, mint az pl. egyes pszichológiai foglalkozások során megszokott. Örülök, hogy a jelenlegi munkámban találtunk elegendő érvet a maradás és az ott való kiteljesedés mellett. Ennek azonosítása fontos lépés volt, a munkámat azóta jobban élvezem és sok tervem van, bízom benne, hogy ezekből minél többet megvalósíthatok. Számomra az összkép abszolút pozitív, a foglalkozásnak volt értelme.”
Alexandra
Ügyfélkapcsolati munkatárs
„A legmegdöbbentőbb Vikivel kapcsolatban hogy hihetetlenül empatikus. Teljesen átérezte a helyzetemet. Olyan volt az egész mintha kívülről láttam volna magamat. És úgy gondolom az önismerethez ez is kell, hogy kívülről lássuk magunkat. Szavak nélkül is tudtam, hogy mit sugall a szeme és éreztem, hogy ez nem véleményen vagy megítélésen alapul, hanem tényleg át alakult énné. Ezek mellett elmondható, hogy pontos, alkalmazkodó, mosolygós. Minden tulajdonság meg van benne, ami ehhez a munkához kell.”
Róbert
Egyetemista
„Én azt tartom magamról, hogy nagyon részletesen ismerem magam. Ritkán hallok önmagamról olyan felismerést, amit én azelőtt nem tudtam volna. Viki viszont többször is képes volt újat mondani. Nem feltétlen olyan dolgokra hívta fel a figyelmem, amiket nem ismertem volna, hanem olyanokra is, amiket már ismertem mégsem fordítottam elég hangsúlyt rá. Nagyon jól látja tehát az ember személyiségét, és hogy hogyan kell, és mit mondani, hogy az üzenet, vagy a felismerés átmenjen az embernek.”
Renáta
Pénzügyi munkatárs
„Számomra a legnagyobb befektetés: önmagunk fejlesztése és megismerése. És ebben Viki abszolút segítségemre volt, gyakorlatilag az első alkalomtól kezdve éreztem a pozitív változást az életemben, a kapcsolataimban. A kérdéseivel óriási segítség volt, mert azokkal képes volt más perspektívába helyezni adott szituációkat és így a megoldásra magamtól jöhettem rá, amely óriási sikerélmény volt. Amennyiben a jövőben az életem bármely területén elakadást fogok érezni, biztosan az ő támogatását kérem."
Anett
Személyi bankár
"Viki energikus, pozitív, széles mosolyú hölgy. Számomra a Napot szimbolizálja, amely utat mutat a sötétségben a kérdéseivel. Viki által ráléptem önmagam elfogadásának útjára. Szakmailag felkészült, hiteles coachnak tartom. Vikit azoknak az embereknek a figyelmébe ajánlom, akik fejlődni szeretnének, de belátják, hogy a külső fejlődés a belső határaink átlépésével kezdődik és mernek saját magukkal szembenézni."