Új perspektívát az új évre - coaching ajándékutalvány

Ha úgy látod az egyik barátod, a párod, testvéred, szülőd, rokonod elakadt az élete valamely területén és szeretnéd, hogy megtalálja a kérdéseire a választ, ajándékozd meg egy 5 vagy 10 alkalmas coaching folyamattal, ajándékutalvány formájában.

A coaching folyamat témája mindig az egyéntől függ, lehet magánéleti, karrier vagy éppen az önbizalom, önérvényesítés képességének fejlesztése is.

Bővebben itt olvashatsz magáról a coachingról és a témákról.

Coaching ajándékutalvány

Amennyiben szeretnél coaching ajándék utalvány vásárolni kérlek, írj egy e-mailt az ittvagyokcoaching@gmail.com e-mail címre. Írd le a személy nevét, és hogy 5 vagy 10 alkalmas folyamatot szeretnél biztosítani neki. Ezt követően elküldöm neked a számlát, amit átutalással tudsz rendezni. Majd elkészítésre kerül a névre szóló ajándékutalvány, amelyet postán juttatok el neked, hogy Te adhasd át az ajándékot.

A coaching ülések egy nívós rendelőben, Budapesten az Apor Vilmos tér 13. alatt zajlanak. A távolság sem akadály, Skype-on is vállalok folyamatot.

Árak

5 alkalmas coaching folyamat – 35.000 Ft (5 x 60 perc)

10 alkalmas coaching folyamat – 68.000 Ft (10 x 60 perc)

Személyes tapasztalatból tudom, hogy a coaching segítségével a résztvevő lehetőséget kap más és más perspektívából megvizsgálni az élete ugyanazon pontját, így új szemlélettel gazdagodva újraértékelheti helyzetét. Ha szeretnél ezzel az élménnyel megajándékozni valaki hozzád közel állót keress a kapcsolat menüpontban megjelölt elérhetőségek egyikén.